a_10-e1421919568882-500x700.jpg

Regissør Arnstein Langåssve

Arnstein skal ha regien for Oda fra havet for tredje gang, og gleder seg stort til det! Om Arnstein kan det sies at han også har hadde regien for Maren-spelet i 2015, og var regiassistent for det historiske spelet «Flyktningelosen» på Stiklestad samme året. 

Arnstein er utdannet innen kultur/museumsfag og historiefag ved Høgskolen i Oslo, Universitet i Oslo og NTNU. Han har jobbet mange år som leder for seksjon formidling og formidler ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter.

Høsten 2016 fikk Arnstein få sin debut som programleder for reiseprogrammet «Kortreist» på Trønder-TV. Her har Arnstein slått seg sammen med Fredrik Bye i Ravn Film, og sammen lager de et kreativt program fra ulike spennende reisedestinasjoner i Midt-Norge. 

Han er ellers et kjent fjes i teatermiljøet på Innherred, hvor han i over 20 år har vært med i mange ulike produksjoner, både som aktør og regissør. Som formidlingsleder på Stiklestad har Arnstein også erfaring som produsent, og har blant annet vært produksjonsleder for kulturfestivalen Olsokdagene, vandreteateret «Gårdimillom» og flere andre enkeltproduksjoner ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter. Det siste året har Arnstein ledet arbeidet i Scene Midt Event, hvor han blant annet har vært produksjonsleder for Landsmøtet i Senterpartiet, Vømmølfestialen(tre år), Drømmeaften(2 år)  og familiedagen til Kværner i Verdal.